2 april

06.00 Fikar. Blir trött av att sova bra. Så konstigt. Hahahha.

Igår kom Jocke en sväng på morron o supporta . Skönt. Jag red båda på utebanan och hade fokus på reaktion, speciellt med Iogurte som kan lata till de lite. Filmade bytesserier för o se om jag satt bättre. Ska hitta en film o jämföra med. Serier funka fint.

Fjordisen lämnade oss för fortsatta dagar i västVärmland. Lite saknad, rätt gullig.

Jag fösökte se över tävlingar både egna och här. STädade o fixade i husvagnar inför lägret. Kanske ska göra nån dagordning på detta? Gör man de???Håller på o strular med namn o tider så de som kommer tror jag är helt borta. Jag är bara lite borta men verkar nog mer borta än vad jag är. Hahha

Idag skulle jag enligt Birk behöva fixa skor till han. Karlstad alltså…. Ja så kan de va. Kan ta en del småärenden under em. Ska väl rida lite tror jag. I morron kan jag rida men inte torsdag. Blir nog lite körigt fre/lör men hinner nog någon. Det är 8 anmälda till läger.

Skulle behöva provgöra efterrätten innan. Har aldrig gjort.

Igår när jag skulle lägga mej satt Lars kvar i Tv soffan. Han ser ofta på kanal 2. Får hålla med om att de är en del bra program men inga man fångas av….förrän dom är på. Stod o borstade tänderna… De pratades om bilder/foton- Att de kan ge olika budskap beroende på perspektiv.

Jätteintressant. Ska leta reda på de o kolla. De va en bild på en död flicka. Hon låg som hon kramade en kudde. Bilden var från nån jordbävning och fick pris som Bästa bild . Fanns ytterligare en bild på henne där man backat lite och får se 10? fotografer som springer runt henne o fotar. Den bilden förmedlar annat än just ett offer för jordbävningen. Intressant i dessa tider.