16 mars

05.47 Fikar. Hövve…….Igår var jag o tränade. Gick riktigt bra….eller jättebra faktiskt. Red igenom Int IB så är på agendan i morron. Han va dock lite introvert…knöla lite m lastning…ville inte äta sitt godis osv men ridmässigt bra.

Hemma vid 16 och red Odi ute i regnet. Var rätt skönt. Tror inte han tyckte de faktiskt men så kan de va.

Fodrade och gick in för att förbereda Tacokvällen. Jag gillar inte Taco nåt speciellt och ska försöka hitta ett alternativ till mej. När Birk va yngre ville han ju att alla skulle äta lika…. nu skiter han nog i de. Äter jag stekt ägg i ställe så funkar de nog. Det är inte köttfärsen /Quorn utan man glufsar i sej dessa chips m ost o cremeFraiche o kan inte hitta nåt som känns mer onyttigt.

Idag blev de inställt i Hagfors pga sjukdom o tappsko Blev för få helt enkelt. Åker därför onödigt tidigt till Karlstad för lite träning men så får de bli. Får rida iem. Kaniner i manegen under dagen.

I morron startar jag em och tänker rida en sväng på Iogurte på fm. Vår gemensamma framridningsångest..han är mötesreaktiv och då blir jag vaksam o de känner han och allt blir värre.