12 mars

05.50 Fikar. Både bra o tråkig dag igår. Svar på frågor. Festus gastroskopad. Magsår. Inte jättestort men flera små. Varför? Ja man kan spekulera. Man vet inte säkert tydligen. Hade traumat i början av dec ngt med de att göra? Kanske……Nu ska han medicineras och ta de lugnt nån vecka. Trots allt mitt matande hade han gått ner en del i vikt dessutom . De va ju inte så att jag inte märkt de heller. Konstant hönät och andra åtgärder.

Medicin för typ 250:- sprutan i flera veckor bör göra susen. Hahahahha. Så är de. Köpte annat kraftfoder m låg stärkelse. Alla små tecken sammanslaget som gjorde att jag gjorde gastroskopin. I hans fall var de inte nedsatt prestation utan andra grejer.

Fina Festus !!!!

Åkte själv till Kiropraktor för nacke o vänsterarmens stickningar. Tappade tråden när han förklarade men nedsatt kraft i vänster sida. Oväntat tydlig då jag tycker jag är så stark hahahah. Nåt klämt som orsakade svagare signaler på vänster sida.

Denna vecka alltså—- torsdag byta glasruta lastbilen samt kiropraktor igen. Tar de när de fixar rutan. Tar nån timme.

Fredag träning i Strömsholm. 99% säker att jag efteranmäler till Fagersta. Blir 3 starter….sistaplats men bra träning inför resten av året.

Idag rida och vara hemma.