8 mars

05.52 Fikar. Vilket väder de va igår. !! Lastbilen fick sig en uppfräschning i solskenet. Nya mattor i förardelen och högtryckstvättad.

Red Odi. Funkade bra och ser fram emot dagens pass. Iogurte och Festus skall ridas oxå. Nån träning oxå.

I morron har jag bjudit in Björkisryttare till en slags kick-off träning. Kostnadsfri träning i grupp om 4 st. Vet inte varför men tyckte de va en kul grej. Kommer ca 10 st tror jag. Fikar o jag ger tips och annat.

Trots att Festus presterade på topp vid träningen i förrgår tänker jag på måndag göra en gastroskopi…nja inte jag men kliniken. Han har liksom inte fysiskt kommit tillbaka efter ”traumat” i vintras. Några små saker som stört mej…funderar på magsår alltså. Stämmer inte riktigt med hur bra han varit rent ridmässigt men nånstans börjar de ju.

Ny tid för EK nästa fredag. En eller två hästar. Väljer troligen bort Lidköping från tävlingar även om de är Lövsta. Jag har liksom inget i Lövsta o göra mer än att de är kul o va med typ. Får satsa på de andra deltävlingarna. Behöver göra klart terminen . Odi ska väl oxå ut så småningom……

Har en plan framöver att ta ner alla hagar vid stallet……skrapa iordning allt o sätta nya. Avmaska strax innan…..Gud hur de ser ut efter en vinter…….både staket o tråd.