6 mars

05.26 Fikar. Vilket trauma med Facebook. Man tror de är bara en själv först men sedan såg man. Men jag kommer inte in på datorn utan bara mobilen. Nåja det är inte så farligt..Jo om all ens tillstymmelse till planering står där.

Jag har tydligen problem med att man inte tar mej på allvar. Hände igen. Läkaren som jag va till hade igår en telefontid som uppföljning till besök. Bra tänkte jag når jag fick den.

Under denna tid ..4 veckor har jag de sista 3 provat ta sömntablett men oxå efter sjukhusbesöket fått ytterligare en blodtrycksmedicin. . Det är ju inget jag är stolt över eller ens vill utan de va nödvändigt.

Det var ju på akuten KD. Läkaren ringer. Samtalet som jag antar ska debiteras med 500:- varar i 3 min 38 sek. Han säger…är de Christina ja säger jag. Varför ringer jag dej…(tror han skämtar ) Jag hör han prasslar i papper o mumlar. Jag säger : jo jag var ju till dej o fick hjälp med sömnen indirekt för blodtrycket. Han mumlar….. sover du? Jag berätta om dagar m huvudvärk och högt undertryck…nya medicinen.

Jaha då ses vi om ett år igen….. ÖH:::? tänker jag . Samtalet avslutat. Vi ses aldrig mer tänkte jag.

Hästar ridna på utebanan som nu är ganska fin.

Idag blir de Strömholm. Avresa senast 7.30. Två hästar.

Strök mej i Fagersta. Mest för besväret att inte ha uppstallning och två hästar. Fanns ev en 500 meter bort.

Är man dessutom oftast själv på tävling….. krångligt.