4 mars

05.44 Fikar…. höll på o skriva dikar. De behöver man göra…på flera ställen. 63:an innan Mossbergs har vatten runnit in på båda körfält. Skräll

Igår red jag alla tre. Wow.. håller tummar för planen m Odi håller. Visar sig han har ett ganska bestämt förhållningssätt. Som att du har en skola där en av grabbarna är ett atletiskt underverk …snabb-stark.snygg mm men han vill spela TV spel.

Har ridit ofta ,inte så jättelänge. Gjort mkt ”gå förbi utgången ” mm. SKritta förbi är en stor utmaning. Löser man de löses mkt.

Ett ganska för mej…tydligt bevis är att under denna process har de inte varit nåt problem att träa på byten. Kanske har tränat 10? ridpass totalt. Sista 2 veckor har alla ridit sporrlöst. Inte för media utan för Festus ”jag får skav av allt” syndrom. Då har jag skippat rakt av.

Igår provade jag att göra nåt mer byte och vips så byter han i vart fjärde…..Så lätt. Som jag upplevt de….skulle han gå fram med lite mer ärlig kvickhet o sluta tänka på vem som parkerar vid stallet skulle man kunna göra ”vad som helst” han är så begåvad.

Festus var lite vass…. lite piggare än vad han brukar va. Iogurte va de mkt bommar som tränades.

Lunch o sedan till Ikea för att med Lars stressa runt. Lars stressar i alla affärer. Nu börjar vår sopsortering. Vi har diskuterat de ett tag men förra vecka fick vi en anpassad soptunna. Tyvärr tog blåsten en del av innehållet-påsar etc… o blåste iväg grejerna.

Nu är de klart i allafall. Stallet???? Ja där kanske man får ta med sej sin skit hem? Vart ska de stå tunnor o byttor??? Katter??

Hetset mot vissa ryttare i media får mej att må illa. Vart ska detta sluta?

Denna vecka är de frisör i morron. Dum tid men så får de bli 9.00.