17 aug

05.48 Fikar. Kycklingar kläckta…..men bara 5 st. Blev ju nåt vajsing med ”vändsystemet” så de kan va en bidragande orsak. Men 5 st är 5 st.

Igår ingen ridning. Mockade allt själv på morron. Detta för de va mkt annat som skulle göras. Tur till Apoteket. Flytta möbler så vi ska försöka sitta ute o käka i morron.9 per i mitt kök blir lite svårt. Har varit så de går.

Målning av ladan. Nu är sidan mot huset klar. Nån dörr kvar men de tog slut på svart färg. Började på andra sidan. Den behöver dock borstas rejält och bökigt med stege i en slänt. Men började iallafall.

Lagade några matlådor i en 30 min paus då jag käkade. Fick några kantareller av Larsson i stallet (4 st) som hittats på gården. Hitta en Karljohan själv. Stekte dessa med lite lök och sedan halloumibitar. Grädde o vips blev de en pastasås till min kvällsmiddag.

Idag kommer hovis o kollar hovbölder. Två st. Ska rida Iogurte 8.00 eller tidigare. Hovbölder och avfärd Karlstad 10.45 för möte 11.30 . Sedan till mor o köra grejer till auktion..kommer väl o knycka en del misstänker jag eftersom jag inte har nåt själv o ta rätt på Hahahh

Hästmat och nån träning ikvällningen. Behöver handla till kursen. Funderar på att fixa maten i kväll för de blir svårt att hinna i morron.