16 aug

05.50 Fikar. Har tvättat av fot-matta …..när jag gick upp o skulle på toa trampa jag i en kall hundbajs. Love it. Inte.

Så kan de bli. Nu är de städat och klart.

Hade ett band över huvet hela dagen igår . Ett band av huvudvärk. Det blir inget bättre av att INTE så jag GÖR. Det började med lite stalltjänst och ridning av Iogurte som jobbar på bra.Sedan va de 2 träningar.

Hovslagare skulle komma under dagen nån gång. Hade detta i fokus då de är 2 troliga hovbölder i stallet. Efter lektion 2 som var klar 12 så va jag ashungrig o gick in o fixa lunch. 12.40 får jag SMS. När jag satt mej med tallriken klar…..att hugga in. Är du sen????

Glömt att 12.30 ha en träning i Molkom(finns en bana där) Faaan. Jag kommer med en gång. Tar ca 10 min drygt ner dit. Åker dit har träning.

Hem igen,hovslagare på plats. Hittar inget på Festus som är moget men öm på en punkt. lägger omslag o återkommer tordag. Sticker in och värmer maten o käkar. Jag brukar inte åka fram o tebax så utan tar den träningen i samband med ärende men nu blev de som de blev.

Gör en ugnspannkaka. Har en träning till kl 17 och sedan blir de kvällsfodring och plantering av de sista liljorna från Skoghall. Med hjälp av grävmaskin. Skulle fasen inte gått annars.

In o duscha. Te o macka. Börja titta på River med Stellan Skarsgård. Svårt att greppa om jag tycker den va bra eller dålig. Skum i allafall.

Idag är de en jag ska rida. Sedan ännu ett försök att hinna måla mellan skurarna.

Sedan får vi se om de kläcks några kycklingar trots missen att sätta på vändningssystemet.