18 aug

05.36 Fikar. Nu blev planeringen upp o ner. Igår morse kom hovslagare och kollade bölderna. Festus hade mognat och kunde åtgärdas. PUH men fölis httades inget på så jag fick en akuttid för röntgen på kliniken. Vilket betyder förutom att man blir orolig för fölis att tiden fram till kursstart dvs fram till 12 är upptagen.

Kursen är mellan 12-18 ca idag. Hade planerat att rida Iogurte(om de nu skulle tävlas sönd) fixa de sista med boenden och laga maten.

Skulle kunnat fixa igår em men då var jag chaufför och bärare till morsan . Så den em samt lektion kvällen var borta .

Återstod kvällen igår. Handlade. Började laga mat 19.00(nästan läggdags) 14 kycklingfileer stekta,fyllda med feta/soltorkade/färsk basilika lindade i Parmaskinka. Gräddsås. Bakade dessutom två kakor till efterrätten. Kanelbullesockerkaka m choklad. Mäktig? JAAA.

Hade en konstig vision om att hinna rida Iogurte innan lastning 7.15 vilket jag inte orkar alls. Får se om jag hinner sedan (beror på tid på kliniken) och nu blir de så att Jocke kommer o hjälper och då blir de så att ingen är hemma och då blir all mockning kvar 12 boxar……Kursdeltagare kommer runt lunch o vill ha sin box. Detta blir en test för ens inre känner jag.

Synd att man inte är tre personer ibland. Eller tur . Om man mår efter antal.

Men denna dagen tar oxå slut nån gång. 5 kycklingar födda men kommer en eftersläntrare som föddes nu på morron så JA jag ljuger 6 kycklingar födda.

Kanske är bättre jag målar ladan på söndag som terapi än åker o tävlar.

Kasnke bestämmer de.