5 juni

05.46 Fikar. Starkt va de. Igår var de avresa 06.30 till Väse för samåkning Barbs till Askersund. Släppte ut hästar först

Trevlig tripp…nästan som semester på ett sätt. Dömde en relativt kort dag.

Hemma vid 16 tiden. Hade två ridningar kvar och kanske skulle strunta i de för de gick inge vidare.

Tänk att även när jag går upp låt säga 05.00 så känner jag mej stressad. Inte bara känner mej ska tilläggas utan ÄR stressad. Låt säga att man har en inre stress ( relations-stress kan man kalla de) som inte är ”baserad på saker att göra” utan en annan stress. Uppe på den har jag en ”sak” stress….De är så överfullt. Svårt att hitta en inre ro nånstans. Kan va i bilen till ett domaruppdrag ex vis. Jag har ETT uppdrag, endast en uppgift. En eller flera kolleger som inte jag har nån mer relation till än vänner. Skönt

Idag kommer Johan. Längesedan sist. Känns de som.

Innan de ska de ridas en Odi.

Helgen som kommer känns jobbig redan nu. SKulle kunna vara jättekul men får de inte o bli så. Tanken svävat att stryka mej men de är ju inte riktigt min grej och har endast hänt nån gång under min 40 åriga ”karriär”

Bökigt praktiskt och bökigt mentalt. Jag ska döma oxå. Man vet ju inte hur dagar ser ut innan listor kommer ut. Hade en vision om att åka tidigt lördag men inte HUR tidigt som helst. Börjar nu döma 8.30. Behöver åka dagen innan alltså.

Rider vid 19.00 på kvällen. Lördag . Sista hästen. Fick frågan om att bo på hotell men de är ingen ide. Inte klar i stall förrän sent och ska upp tidigt. Sover i lastbil.

Åka själv? Så bökigt. De bökiga är att hästar behöver kanske en promenad på dagen eller lite så och jag dömer rätt mkt på lördag.

Vem vill följa med? INGEN. Hahahahahah

Har dessutom en 16 åring som går ur nian den fredagen. ……därav mental oro.

Ska ha terapi med mej själv denna vecka. Måste ha en plan för hjärnan. På fler håll är det inte bra. För att överhuvudtaget orka vidare behöver jag sortera men när och hur ..de är frågan.

Idag behöver sommarhagen stolpas. Hoppas de går att ordna. Planering är A och O Väldigt svårt för vissa dock inte mej