16 maj

06.03 Fikar. Grejat med lite allt möjligt. Bl.a får jag kvartalsbesked om nån fond(tyvärr liten) som jag startade på bronsåldern när jag bodde på Skoghall o hade Nordea en period. Det är några 1000 men är bara där. Den fylls aldrig på eller händer nåt med. Banker är svåra o snacka med ,alla chattar o annat.

Igår red jag Iogurte…. var lite tuff med svaren så att säga . blev bra. Gymnastik med litet skutt med Festus.

Städade lite i köket o torkade golv o bytte gardiner.

Träning. Veterinär kom o kollade dräktighet. Japp ett sto dräktigt med Lusitanon.

Idag är de rida fm. Åker sedan till stan för ärenden. Täcken beställas, sadelgjord köpas. Ser att min är på väg att vittra sönder. Säkert av all vård den fått. Men samtidigt så används den några timmar per dag..

Jag har gjort upp med Birk att ta bssen till karlstad o möta upp där. Jag behöver nya fransar. Redan? ja högtryckstvättandet gjorde sitt kan man säga. Både här o där och kan ju inte åka till Grevagården o döma utan fransar?! Kollade lite tider jag ska döma. Gahhh inte mkt semester. Lördag ex vis börjar jag döma 8 -12 sedan 15-19.30 och börjar 8 söndag igen. Inte BARA glamour.

Men kul.

Behöver rida alla idag så jag får sätta fart.

Birk ska köpa kostym till avslutningen.