31 mars

05.53 Fikar. Rotar i datum o kalendrar….. saker ska passa in. Känner mej trots allt mitt gnäll lycklig att man vill ha mej som domare(eller man kanske inte hittar nån annan) och att träna för. Domaruppdragen droppar in i en jämn ström.

Igår …ja va hände igår, nästan glömt. Jag red Festus och Iogurte. Odi vilade. Idag blir de Iogurte o Odi.

SKa gå tillbaka till rida 2 dgr o vila en-iallafall i möjligaste mån. Skulle framledes behöva helghjälp. Får fundera på detta.

Silkestuppen flyttade. Han bor numer på Hammarö. Härligt.

Jag handlade och lagade nån kycklinggryta.Till kvällen gjorde jag smördegsinbakad quornröra m champisar. Hittade smördegen i disken med nedsatt. Det är kul o kika där . Man får ideer till mat som man inte vanligtvis lagar.

Idag ska jag åka till Uddevalla. Kommer hem i kväll men lite sent. Lång resa o att föredra 2 dagar men varit borta SÅ mkt och kommer vara borta ännu mer och behöver få ihop de i stallet hemma. Så jag kör en dag denna gång.

SKa som sagt rida Odi o Iogurte innan. Stalltjänst först. I morron blir de hemmavid. Känns som jag glömt nåt , vi får väl se om nån saknar mej?? SÖndag dömning i Sunne.

Tror detta är Toscamoons sista tävling. Vilken underbar häst

Nu när jag tänker tillbaka…….. På Toscamoon ,Cajencas o Leporellos tid var de aldrig nån grej av att nån häst skulle titta eller bete sej , knäppa på framridning eller bråka på banan. Kommer inte ihåg att jag ”hade de i mej”.

Sedan blev de ”Svarten” och sedan Samantha….. då börja de. Hahahhahahaha Därefter Tarco som ”räddade” mej. Gick som tåget. …. Actor titta aldrig på en enda bana(kunde va hetsig på framridning men handla om andra hästar mer) Iogurte likaså……..Aldrig tittig.

Sedan kommer Festus. Kan bli helt skräckslagen. Dressyrstammat mot ”annat” kan vi säga. Hahahahhahaha