13 mars

06.17 Fikar…tiden rinner iväg. Varit borta nån dag då är de lite catching up att göra. Turne: Vara/Vara/Uddevalla/Uddevalla/Karlstad sedan hem. Gått fint. Det känns lite mäktigt när man far iväg men flyter på fint när man väl är igång. Sett några fina hästar och träffat trevligt fölk.

Mer intresse nedöver och får se hur man kan sy ihop de här hemma.

Nya Lusitanon reds igår och var ett lyckopiller på alla sätt. Trevligt. Idag blir de att rida några st på fm . Kontor em och nån lektione i kväll. Kontor betyder organisera träningar och tävlingar. Räkningar o lite annat. Eftersom jag åker mkt så blir de pussel. Bilens bromslampa lyser så de får bli nåt sånt oxå.

Fagersta till söndag. Har frågat om daguppstallning. Finns de får Festus följa med om inte blir de Iogurte.Orkar inte med ”stressen” att ha en kvar å lastbilen o andra går ur. Inget väder att gå att beta heller direkt.

Fått samtal och brev från VC att göra en blodtryckskoll under en vecka,. Vi får väl se.

SKulle behöva fixa stigläder till en sadel som jag bytlånas m Anki. De jag har skaver på lädret,,,

SKriver mer i morron