14 mars

06.00 Fikar. Morfars födelsedag. De va längesedan ….Stora händer o trygg /sträng??? Kommer inte riktigt ihåg. Åt så han va svett på ryggen på julafton….mormor hade en balja vatten,tvål o handduk klar på trappen när han kom från fabriken. Var så fascinerad när han skrapa av snön på bilen utan vantar.

Så är de. Igår red jag 3 st. Festus fin men de lutar åt inget Fagersta. Blir för stor apparat. Räcker nog med Iogurte .Iogurte fin egentligen MEN alltså……idag ska jag bara träna reaktion för skänkeln.

Red Odi den nya. Några varv bara då han får hämta sig från resan. Jättefin. Avicci lite riden på samma sätt. Så de blev 4

Behöver vattna i manegen eller nåt. Dammigt. Ibland iallafall. Verkar bero på vädret utanför .

Känner att de är rörigt i huvet. Är i ett behov att struktur rent planeringsmässigt för att sedan kunna va så där rörig som jag är. En rolig men nödvändig kombo. Tävlingar ska planeras…träningar vill kunna se allt framför mej liksom. Idag en lektion. Ska rida 3-4 st. Behöver handla hästmat,

Fått papper från Vårdcentralen. Veckokoll blodtryck. Har ju inte kollat på ett tag. Har första tre dagar legat på 148/96 lite åt de höga hållet. Vi får väl se. De som börjar bli ett stressmoment är att ”bli av med hästar” Bygger upp ett problem och en svårighet att få till försäljning. De ÄR dessutom lite sant. Vanliga stallsysslor, ridning ,träningar osv….Sedan klafsa ut i hagen ….mixtra o få ut vissa hästar….de andra kvar. In ..borsta…fota. Bilder i manegen blir inte bra. SKulle behöva va ute…bl.a bl.a Mycket i mitt huvud…..Är ju egentligen BARA O GÖRA.

Jag vet att de är jättefina….bra stam….. osv. . Nån hörde av sej…fick film….. ville se mer skritt. Orka.