10 mars

05.36 Fikar. Vill inte gå ut..första jag tänkte när min blick landa på -17 grader på termometern. +10 inne. Ska dessutom ha träningar hela helgen so nice men de blir ju bättre på dagarna. Packar elfilten oxå.

Igår red jag båda. Gick fint. Meningen att göra de idag oxå men inte om de är för kallt. Då skiter jag i de helt enkelt så får de en 3 dagar vila. Bra och dåligt.

Igår hämtade jag O-DiZaire en 5 årig val som kom från Portugal….stackaren som hamna i detta väder. Hämtade i Örebro vid travet. Ja den kom med Macel Jordans transporter. Proffsiga o bra. De hyr väl nåt gäststall där som upphämtning. Var en tjej som körde .. kanske 30 år. Kommer med 8-10 hästars lastbil. Checkar av stallet. går tebax o börjar öppna lämmen. Jag frågar om jag ska hjälpa till. Nej säger hon bara.

Börjar plocka ut hästarna …..fram o tebax. Så säkert,lugn och metodisk. . Den jag skulle ha kom och vi bytte täcke och lasta på min bil. Hemma vid 18.30. Fann sig bra men idag stackarn……

Åker till Vara/Uddevall idag på em. Hemma söndag så inget mer skrivande under helgen. Inte bestämt hur jag gör m Fagersta. Festus var med förra året. Då gick Iogurte en st georg på 64 och Festus en B5 på 58?. Livrädd och gjorde nog inte ett enda byte pga skräck. Man kan chansa på att de är bättre eller ta med han som träning.

Vi får se.

Bra tänkt