9 mars

06.01 Fikar. Lars åker kl 05.40 och går upp ngt tidigare än mej och jag somnar aldrig om . Fick igår besked om att Portugal-hästen landar i Örebro idag. Var fredag iförsta budet. De hör av sej under fm o säger en tid den ska hämtas.

Ser man ut så blir de en spännande dag.. Snö.

Igår vilade mina hästar för att ridas i 2 dagar innan helgvila igen. Fick ett roligt mail från Lövsta..

..Hej Christina och Rose! Jag såg att ni anmält er till LFC-klassen för U25-ryttare på Strömsholm. Även om ni båda såklart skulle kunna tas för 25-åringar tror jag det var unga Grand Prix-hästar ni var ute efter. För de unga GP-hästarna drar säsongen igång på Lidköpings Ridklubb v 16.

Hahahahah jag o Rose (säkert de äldsta) har anmält till UngaRyttare klassen.

Hoppas jag får tillbaka de 3500:- som är inbetalt.

Det börjar tydligen i Lidköping.

Igår va jag till Karlskoga/Kristinehamn o tränade. Kul. I morron em åker jag till Vara-Uddevalla-Karlstad hemma söndag kväll.

Nästa vecka ska jag ha utförsäljning på unghästar. Har mest att göra med ”jag har för måånga” Behöver ha färre hästar. Funderar på om intresse skulle finnas att betäcka ett sto m Lusitanon o sälja dräktig??.