1 mars

05.51 Fikar. Otroligt…mars. Lite fusk med färre dagar men ändå?!

Igår red jag Iogurte. Höll på med samma . Allt blev bättre utom serier. Nu släpper jag dom helt enkelt. Får bli som de blir. Vet vi ”kan” så jag är inte orolig. Har väl blivit en grej mitt i allt annat svårt. Skiter de sej så får de göra de. Festus bytte som en gud. Kändes fin som fasen.

Nu har jag avbokat hotell…. ingen mening med att stressova där i nån timme för en massa pengar. Bokade elplats o ska sova i lastbil. Ska dessutom göra nåt jag gjorde i Tranemo när jag tävlade fälttävlan. Det var vår och jag sov i släpet. Frost va de kommer jag ihåg.

Jag startade 7,20 nånting med dressyrmomentet. Jag la mej med vita byxor o rätt tröja o så. Var klar på morron. Det ska jag göra nu oxå. Perfekt.

Igår hjälpte jag Carro med sin 4 åring. Lite oansenlig till att börja med men välbalanserad med bra mekanik. Väldigt ridbar/utvecklingsbar.

Bakade 4 rostbrödslimpor. Min nya favorit. Lätt o gott.

Idag blir de ett Karlstadsbesök i några ärenden .