27 feb

05.41 Fikar. Sovit gött. Ja nu är de sportlov. Birk ska åka skidor m kompis i slutet av veckan. Kul!!! Igår va de en späckad dag.

Var färdigmockat o utsläppt kl 07.15 då gick jag in o duschade. Gjorde en ostmacka o en mugg saft o satte mej i bilen. Mot Örebro.

Startade hos Anki Almlöf och hade träningar på 4 ställen ,sista i Kristinehamn och var hemma 18.45. Fick ett meddelande att de va fodrat…man tackar ödmjukast.

Hästar jobbade på fint och de är helt OK o göra på detta viset. Ist för att säga de blir för få o allt inställt så tänker jag man behöver följa efterfrågan på nåt vis. Har oxå full förståelse för de som inte vill lasta o köra om kvällar …speciellt inte nu på vintern .

Idag är de lite kontor igen. SKa rida 2 st ,mocka och ha en lektion nu på morron. Avbokade ena hotelldagen i Mantorp. Hade ju tänkt jag skulle vara på plats o rida på tävlingsbanan osv. Men de fick man antingen runt lunch fredag eller vid 20.30 på kvällen…vilket jag kunde räknat ut. Då kändes de bökigt. Iogurte är ju värst på framridningen iallafall. Jag rider då hemma lördag morron och åker morron. Inbillar mej att klassen Intermediare I är på lörd em eller nåt. Sedan på söndag blir de debut i piff o puff.

Har läst ut DrMengeles patolog

Man ”visste” men ändå blir de så otroligt när man får följa hans berättelse. Han klarar sig och överlever för att återförenas mirakulöst med de sina. Mänsklig ondska har tydligen inga gränser