15 feb

06.00 Fikar. Snart är de mars månad sååå gött. I ugnen ligger de klyftpotatis och lite lök o morötter som ska bli matlåda till några. Falukorv. Lite torrt men de fanns inget blött helt enkelt. ”De får väl äte mä möe spött i mun” brukar jag säga.

Hahahah

Igår va de en riktig slappardag. Ja hur då? Plankan 25 min…..Stalltjänst. Mocka alla boxar o släppte ut. Red 1.5 häst. En lektion. Stekte pannkakor…bakade två Foccacior. Tvättade två maskiner…

Nja och sedan kvällsfodrade jag. Jag vet inte vad jag har för nivå men mådde lite dåligt på kvällen. Lite fel är de på en alltså. Det är mer ett konstaterande än nåt annat. Jävligt bra i de flesta lägen men kan va jobbigt oxå.

Idag ska jag rida 2 st fm och behöver åka runt lunch. Möte igen…hahahahhah denna gång m SISU för att få hjälp o fixa i medlemsregister..rätta till felet jag gjorde osv.

Så skönt att temperaturen ute håller sej. Håller sånna tummar att de inte blir nån mer knäpp i köld. Fyyy.

Nu börjar helgerna på att fyllas på. Denna helg Arvika /Örebro nästa ? sedan tävlingar Mantorp..nästa ev träningar sedan tävling igen dömning .. osv.

Gött.