28 jan

06.04 Fikar. Idag är de inget gymmande. ska ut o ta stallet samt longera Candy. Det är bokat av kaniner idag så de kommer in 9.00

Sedan åker jag en tur till Nora och Ingalill. Spännande.

Igår red jag 3 varav en Iogurte. Va lite mer noga med dessa fattningar. Höll mej från att göra ettor. Han är rolig Iogurte…..piper o sedan busar.

Idag vila.

Hade träningar i Karlstad där en av de som red slog rekord i byten i varje. Alltid kul. 8 st. Nu är de flera st i Björkisarnas gäng som är på G. Madde rider redan GrandPrix….Anki och Emma ska debutera i år.Maria Nordström red ju MsvA förra året. Tror jag,Ingalill och Lisa ska köra Int II/IB. Eirin red IB förra året. Uddevalla resorna blir färre o inga alls. Svårt o få ihop folk vilket jag kan förstå. Hoppas jag får se dem snart igen.

Lotta i Hagfors tror jag tar ett steg upp till Int. I

Finns ett upcoming gäng. SKa bli ett kul år. Hoppas nu jag inte glömt nån………

I morron hemmadag med lite fix.