24 jan

05.58 Fikar. Gott är de. Snart är en av helvetesmånaderna över. Även om de inte är över så känns de bättre.

Igår red jag Iogurte som vilat i helgen. Kändes riktigt fin. Behöver slipa på galoppfattningar. Tror jag slarvat. Inte bra. Varför slarvar man egentligen??

Avvicci behandlad. SKa kollas om 2 veckor.

Stekte pannkakor på 2 liter mjölk så de blev en del.Hade fått beställning av Birk på en maträtt m lövbiff…fixade den.Tror den ”gick hem” men tror såsen till gillades mer Hahah Själv tog jag en Vegoschnitzel. Första maten på flera dagar. Varit mackor hela helgen.

Lite senare gick jag ut o välkomnade Crystal Candy. 5 årigt sto e Demand-Samantha Hit. Varit på en tvåårig vistelse där hon blivit både mamma och blivit inriden. Fölet mkt högt bedömnt. Nu börjar en utbildning och ev försäljning. Vi får se hur de utvecklar sig.

Idag ska jag greja lite med henne , rida Iogurte och ett ärende i Kristinehamn.

”Candy”