4 jan

06.00 Fikar. Detta är dagen som va ”full” men omorganiserad så nu blev den ganska tom . Så även i morron. Hahahah. Dels hade jag en tandstensgrej med Skrutt men de hade jag inte visade de sej. Jag hade inte tryckt på BEKRÄFTA knappen så jag bara trodde jag bokat. Surt.

Men de kommer. Igår red jag 3 hästar på ”nyare ” botten eller iallafall jämnare. Gick bra. På lunchen önskade jag god jul och lunchade med en viktig person. Troligen en av de viktigaste i mitt liv. .Vi käkade på Slussen eller de heter nåt med Tandoori nu. Vi tror att de kommer få stänga ner. Varför? De gånger vi varit där(inte jättejättemånga) så är utbudet klent och väldigt samma. Jag som veg . har ätit ris o linsgryta varje gång. Salladsbuffen är majskorn o pizzasallad. Inget fel på linsgrytan men ….

Hämtade Iogurtes nosgrimma som lagades på Bergvik. Jag red helt utan nosgrimma igår. Ingen större skillnad. Såg ut som en Westernryttare.

Svängde in på Hemtex som har sån där 50-70%..gillart. Var tvungen o köpa 2 blockljus jul och en frän ljusslinga. (rea)

Hör o häpna. Svängde oxå in på Plantagen o köpte 3 krukväxter. Åkte hem och hade kvällshjälp i stall så jag for förbi o rakt in i huset. Storstäd. Möblerade om,rensade växter. Slängde de som jag har haft respirator på dvs livsuppehållande procedurer…..bytte gardiner..all jul bort….bädda rent i sängar med julklappsflanell lakan. . EN bra eftermiddag eller dag helt enkelt. Lyssnade på halvbra bok i lurar.

Kollade Armand Duplantis dokumentär. Tänkte på talang o känsla pratet. Pappan pratade om den extrema viljan att träna. Nåt liknande sa Zlatan att bollkänsla -HA!!! man ska vilja träna det är de. +tajming o kvickhet bla. bla. Dulpantis höll på som väldigt ung med avancerade träningar. Var ju dessutom född in i de med två tränande föräldrar som säkert hade en bra inställning till kost osv.

Idag blir de rida och förtsätta lite inneplock. De gäller o passa på när man är lite ”ledig”