3 jan

05.57 Fikar. Igår fick jag planera om lite då de inte gick att rida i manegen fm. Jag mockade stallet o släppte ut. Åkte sedan till stan o lämna in Iogurtes nosgrimma och åkte till mor. OK tog en sväng förbi loppis o köpte 2 mässingsljusstakar och en varningstriangel till bil. (visste inte om Birk hade nån)

Väl hemma så tänkte jag rida då grävmaskinen va tom. Íngen av hästarna brydde sej om grävmaskinen men de va för djupt. Jag skrittade 10 min och gick sedan ut på frusna utebanan o skritta en stund. Kan va bra de oxå. Mer mental träning alltså.

Lite senare på dagen så körde jag med traktorn i 40 minuter för att platta till. Ska rida direkt nu på morron för sedan ska jag till stan igen. Hahahah

Gjorde klart 2 proppar till de första tävlingarna. Hoppas jag inte glömt nåt eller strulat till de som jag brukar. Domare fixade och har även fixat domare till midsommar. Till viss del iallafall.

Birk var o besikta EPA igår och behöver lämna in den. För mkt strul 2:or för de inom rimlig tid ska bli klart. Lite kosta vad de kosta vill. Han kan inte laga själv. Körförbud o annat strul stundar.

SKa se om en klippning kan bli av idag. Av häst alltså.