5 jan

06.14 Fikar. Mår lite illa av en lite för mäktig huvudvärk. Varför? Ja de kan man faan undra. Bra dag igår.

Red 4 st.Mockade stallet. Behöver rida Festus idag igen. Så het….de ryker ur öronen typ. Var klar vid 13 nånting. Åt lunch m Birk. Var inne resten av dagen. Städade ”kontoret” lite annat småplock. Somnade i soffan…Kanske för lugnt?

Hetsen att snön kommit, den regnar väl bort om nån dag??

Nu är dressyrdomarträffrestaurangen bokad. Blev Baron nästa fredag.

Kul o träffas och de blev stor uppslutning.

Blev bokad 2 st tävlingar i Norrköping . De va kul. Jättefina tävlingar. Kanske passar o tävla själv eller bara ta de som semester. SKa nog göra nån plan för våren med hästarna tror jag. Svårt o va spontan med 3 hästar. Domaruppdrag kommer in mm.

Idag ska jag kolla på ny mobil igen. Annat ställe. Min stänger av sej flera ggr per dag. Och nej jag har den inte direkt i kylan. Laddade dessutom ur igår när jag va inne o stängdes av.3 år på en mobil börjar bli gammalt.

Eller oxå är man tramsig o slösaktig. Eller inte.

Ingen planka idag så jag ska packa ihop mej o ta tag i promenaden till stallet.

SNÖLEOPARD