30 okt

04.54 Fikar. De blev lite tidigt..tur jag är morronpigg. Inte en tanke igår. Omställning av klocka….ingen här hemma sa ett ord.

Igår var en dag med intensiv morron då jag hade stallet ensam ,red två hästar. Iogurte va fin.. Han är duktig känns de som . Behöver bli bättre absolut ,och starkare men duktig. Byter i vartannat och sedan i varje. Utan spänning. Så skönt. Vad kan hända? Att han i varje missförstår om jag slarvar o då byter några i varje i tvåorna. Iettor missar han sällan men där behöver jag bli bättre och ha mer kraft framåt..

Lagade en fisk i ugn. Åt rabarberkräm till lunch. Hade tre programträningar. Va sedan ledig-ledigledig. Tvingade mej själv att inte börja med nåt städ eller annat. Tittade på TV 1 timme och sedan va jag tvungen o gå ut….ta in hästar o förbereda kväll.

Idag är de kastration och lite annat plock innan några programträningar igen. Tror chippa o då behöver de ha namn . Har bara ett namn så jag får hitta på nåt.

Imorron är de vanlig dag. Bygga ut en hage står på agendan. bl.a

Nästa helg dressyrläger. Behöver planera maten. Lång tid kvar men bra o ha de aktuellt så de inte blir som fölnamnet. Har inget. Han ska döpas idag.

Har ätit för mkt choklad i några dagar. Egentligen kan man inte de mentalt men kroppsligt kan man. Fy på mej och nu blir denna vecka en städ-kosten vecka. dvs Grönskaksröra.