29 okt

06.10 Sovmorron? Kanske de. Fikar iallafall. Tömt ena frysen så när som på frysta saften.

Igår va de ridning på morron. Ökad galopp på Festus va lite som en propplösare. Blev mjuk o rund. Åkte sedan tebax till Naprapaten. Samma procedur. Handlade till fredagsmys på hemvägen ,beställt Tacos. Inte favvo men OK ibland.

Kollade Idol där Ida kunde åkt ist för Julien. Han fick en tråkig låt och kom inte till sin rätt. Silverpyjamas som fick han o se töntig ut. Undrar om Klara H varit med o tyckt. Hon tog liksom över med sitt blänkande o han försvann.

Trött på Ida o hennes sorge/trall image. Alltid dra dödkortet….Blir aldrig nån utveckling.

Tur att jag inte är med. Lite kär i Nike. Lite i Luka o Albin. Nike lyckas alltid ha på sig rätt kläder o vara rätt tempererad. De kan inte ha samma stylist.

Idag är de stall o rida . Några programridare idag.

Jag ramlar verkligen ner i träsket ibland. Träsket är där man gnäller och ifrågasätter en massa. Varför? Förändring? Stå ut? Ork…..Förhållanden? Vad är viktigt?

Dessa frågor är ganska viktiga, kanske därför man kan hänga upp sej nåt så inivassen på mindre viktiga? För man orkar inte ta dessa?? troligen.

Hur man tacklar sina problem, sitt liv, sina allt är ju oerhört beroende på vad du har i ryggsäcken . Brukar bland tänka: Ist för man har en vinter framför och trött som fasen /ingen o prata med. Ponera du hade omhändertagen gård, 8 veckor på nån utvald resort?eller fint hotell på Manhattan o jävligt m pengar? Då tacklar man dagens motgångar på ett annat sätt eller nåt liknande. Ja de finns även de som har de väldigt mycket värre o man ska vara glad men så funkar ingen hjärna. Mer eller mindre .

Tror dessutom de ligger mkt i människans natur att sträva liksom……kanske

Urk va tramsigt de blev. Ska nu köra lite plankan.,mage,biceps o stretch som varje morron. De kan man va glad för. Ut m hästarna 13 st….. mocka 13 boxsar. Sedan rida 2. Lunchfodra och ha träning. Äta lunch. Ta in kvällsfodra. En vanlig ledig dag på Farmen.

MArilyn Monroes skor. Vill INTE ha Gick in p å Ferragamos sida. De står de i skon…….
https://www.ferragamo.com/shop/eu/en/women/shoes/pumps-24
Kolla priser !!!!!!!!!!