31 okt

05.57 Fikar. Hövvevärk.Blodtryck stigit några enheter under natten. Inte högt när jag la mej men röda lampor på morron. Va är de med detta nattliga kan man undra?? Hahahha.(ensam i säng förutom Skrutttis)

Igår en intensiv dag. Stallet på morron. kl 10 kom veterinären. Två hingstar blev valacker. Berättade för Praktikant hur de gick till… 9 vaccinationer. Två konturdiagram samt chippning av fölen. Allt inom 3 timmar. Så duktig och förberedd. Marika Gunnarsson. .

Fölen är nu döpta Att Lynx föl skulle heta Lo var klart. Men Samanthas efter Rockabye…..namngav inte i början då den va sjuk o visste inte utgången. Namn på R..gärna Vikingstema . Har ju Ragnar Lodbrok ,Floki och Lagertha.Ragnars bror heter Rollo. Gillar så där men Marika blev eld o lågor. Rollo Lodbrok ska han heta …..Bröderna. OK sa jag Skriv de då. Klart.

Hade sedan några programträningar och nån lektion. Klar 16 typ. Trött då jag gick upp 04.00 isch.

I morron åker Elsa tebax. Vilken klippa. Än sällsynt ungdom. Social,duktig,påläst,trevlig etc…..Blir saknad.

Idag lite beslut. Köpt Halloweentatueringar jag ska prova. (moget) Tycker Birk ska ha oxå…han vill inte. Han ska gå några timmar i lovskolan. Matte. Jag kan inte hjälpa då jag bara är bra på pengar(tjäna eller förlora)

Eller bra o bra…..??!

Stängt ena frysen. Undrar om den drar mkt ?? Kanske inte behövs???Tänkte baka idag. De där rostbröden. Blev bra.

Rida? Vaccination igår. Kanske räcker med longering. Vet ej .

ROLLO LODBROK
2022
e. Rockabye-Samarant.
Rör sig SÅ bra
RAGNAR LODBROK
2021
e. Giovanni Bell-Samarant
Magisk!!!!!
FLOKI
2021
e.Majestic Touanga-Tailormade Temptation
SÅ rörlig o elegant