18 sep

06.12 Fikar. Sovit bra och la mej 22 så de blev en del timmar. Drömt om Markne.

Hur konstiga är drömmar. Vi var på semester m husbil i USA. Mötte på nåt vis Markne. Jag hjälper han med en häst han i sin tur hjälper nå med. Den har kolik gaskolik o är illa däran. Markne gör en massa saker m kuddar bl.a. De går inge bra o den dör till slut. Då ska alla gå på fest. Vi har inga kläder men värdparet lånar ut. Jag försår inte om de ska va på skoj och man klär sig speciellt eller fint på riktigt. Markne hittar en gammaldags kostym..en liten flicka är med som är klädd som en dam Jag hittar liksom inget. Rotar i garderober. Vill inte ha nåt ärmlöst då jag har stora armar.

Är sugen på en konstig gul virkad ärmlös klänning med blommor på. Just för de är SÅ otippat. Kommer på jag behöver nylonstrumpor o ber flickan hjälpa mej leta. SÅ konstigt.

Igår hade jag några träningar först sedan lunchade jag framför dator och åkte sedan till KRK. Där hade Fru SVärd redan vunnit LB1 på fina sportkon som hon kallar sin fina skäck. Jag kan ju skratta som haft en själv.

Sedan vann Madde LA3 på duktig 5 åring. Jenny peronbästa med den lite svåre Ferno 64 nånting.

Allt kröntes av Carro på Avvicci som vann MsvB1 på 65% tack vare fina byten. Inte på sina halter hahahahah.

Hem o fodra. Hade köpt ost o kex. Skulle ha mys. Åt för mkt så jag va hungrig o inte ätit sedan lunch och drack ett glas vin…..sedan började de. Lika bra o lägga sej då bå´da sov i soffan.

Idag ledig. Första dagen på jättelänge.Sedan tidigt i våras?Menar ingen dömning,tävling eller träning. Bara stalltjänst.

Ska sticka in till KRK en sväng.

Rida hästarna först.

I morron hemma.

Kanske ska börja teckna igen. Är ju ledig idag