26 aug

05.27 Fikar. Nån jag känner fyller år idag. Kommer ej ihåg vem ….kollade Facebook. Jodå min gamla bästis sedan tonåren. Vilket konstigt minne,kommer inte ihåg vart jag ska ibland eller vilken dag de är men att NÅT va speciellt med 26 kom jag ihåg och ungefär vad. AnnCathrin va de.

Idag behöver jag va i stall 6 för Carro ska rida 6.30 och sedan ska jag rida 2 innan 9. Annars hinns inte denna dag med. Träningar ,verkningar,ögonfransar o träningar igen-

Igår gick båda hästarna riktigt bra. MEN detta med framför skänkeln. Hur viktigt blir de-….känns som de blir mer o mer viktigt iallafall. Jobbade med galoppbommar och öka -minska galoppen. Nyttigt.

Episoden med bilen går oxå till dret-arkivet. Åker till Plåt o lack. Lämnar bil och de säger …och så hade du besällt hyrbil. Njae jag har hyrbil via en försäkring på Hertz så jag behöver den inte. O va bra säger killen för vi är kort om hyrbilar. Jag blir skjutsad till Hertz i karlstad. Hoppar ur bilen o går till luckan i väggen. Skriver i på monter(för att hämta nyckelm) Det står Deposition på 6000 :- kommer att reserveras från ditt konto.

Ja försök med de tänker jag….Sticker i kortet och mkt riktigt INGEN hyrbil lämnas ut till denna fattiglapp.

Asförbannad tänker jag att jag skiter i den jävla hyrbilen. Jag ringde specifikt dagen innan för att få reda på mina kostnader gällnade bilen . Försäkringen o va de täckte. Runda slängar 1100:- för hela perioden och 8:- milen. Inget om denna stora depo.

Ringer till världens bästa Jocke och promenerar till Stenströmska o tar en kaffe o macka. Blir hämtad.

Ska nu åka min lastbil ist. Ringde o fråga hur länge skadan tar att laga. Jag sa ju tiden kvittade då jag tänkte lyxa mej i hyrbilen men nu sa jag va som hänt så de fick gärna skynda på. Skulle kanske va klar på onsdag.

Fina LagSM sponsorgrejer uthämtade. Tack bästa BonuCare AB för Ert stöd.

Fick för mej o ta en Medium….. skulle gjort som vanligt. Tagit en Large