8+9 juli

05.38 Fikar. Sovit bra. Igår som sagt åkte vi 05.55 till Hallsberg för att fota för pass. Helt stört. Ekonomi? miljö o allt detta. Själva proceduren för oss 2 var 8 min??

Innan vi åkte släppte jag ut hästarna. Man hinner dock en del om man går upp i tid. Kl halv 10 var vi i Karlstad, Färjestad o beställde västar till LagSM.

Hemma igen vid 11 och då hade vi handlat. Red en häst och resten av dagen va plock. Både ute o inne. Tog rätt på alla sängkläder från läger o tvättade ,lite pappersstäd, räknade ut tävlingar,blommor…dammsög ,vattnade hela gården mm m

Börjar dagen med att säga till mej själv att vara lat. Ska bara vattna först ex vis. Sedan är jag lat. Spelar Worldblitz…..i 10 min. Går sedan runt o tar av alla sängkläder för att tvätta. De efter lägret oxå. ”Lat i 10 min igen”

Städar kontoret…. Nej nu ska jag inte göra mer…….sätter på TV. Tittar på Naked Attraction i 30 min. Går sedan runt o städar mina växter . Jaha nu måste jag dammsuga då jag slarvar med blad o grejer.

Tänker att jag INTE ska diska utan vara lat. Diskar efter 15 min .tänker ”de är lika bra”

Steker ägg o äter lunch. Så håller de på . La mej 21.30.

Idag är de rida 2 direkt sedan kolla på de som rider här hemma . Lite samma i morron. Tror jag. Storstäda lastbil kunde va nåt.

Om jag är i stallet o rider 2-4 hästar ,mockar o grejar så är jag lite less på ute …faktiskt. Flugor o broms. Inne eller borta.?

På gården är de hästar runt om ..är man ute o de är en lätt bris går de. Stilla eller blåst inge vidare.