7 juli

05.54 Fikar. Sovit bra. Hade en del lektioner igår så jag skippa ridningen. Var så rörigt. Ska sätta fart tidigt nu. En tur att handla hästmat på agendan.

Idag byts hagen på ston ,hann inte de heller igår. Behöver dessutom va hemma så man kan kolla hur de löser sig.

Mitt uppe i att de går oväntat bra med hästarna så känner man sej ledsen. De är en jävla destruktiv känsla tycker jag. Man känner sig nästan bortskämd sör de finns ”så många som har de sämre” Jag sa dock inte att jag har de dåligt. Tvärtom….Man behöver sätta ord på de man känner o inte svamla om känner hit o dit. Kommunikaion som ej funkar eller ej ens existerar???Missförstånd?

Asch släpper detta nu. Ska köra en planka nu. Halvt ryggskott men behöver få igång mej. Kan tänka mej att att sitta som i helgen och sedan bil hem KAN va en grund för sättningarna. Kanske aldrig mer kan vara still.Måste gå dygnet runt?hahahahahah