28 feb

05.40 Fikar. Ny vecka nya tankar..eller är de samma hela tiden??? Fastän på nytt sätt? Ja kanske de.

SKulle egentligen på lunchdejt m brudarna idag så två flugor i en smäll så bokade jag en frans-träff. Lunch inställd så då får jag göra fransar OCH handla Måste göra två saker (minst) samtidigt så de är värt liksom

Min fransgörerska har flyttat ,sedan blev jag sjuk i 2 dagar…. så de va länge sedan och jag har kunnat klia mej brutalt i ögonen ett par månader utan att tänka på min skönhet. Inga fransar kvar så nu blir de grejer.

Jag ska handla snacks grejer till Birk som på onsdag sover hos kompis inför Branäs helg. Så kul för han o gulligt att de tar med honom.

Försöker pussla ihop grejer till A traktorkörkort till Birk. Att ansöka om ID handling(de blev pass då de hade gått ut i januari) som man behöver för syntestet……. är kö till slutet av april och då är första tiden Arvika.!!!! Hur är de möjligt???

Igår lite rörigt. Hade ju anmält mej till en dressyrträff men insåg på morron att jag inte ”orkar” åka från gården som är tom…..sedan komma hem o ha träningar . Jag hann inte heller rida lördag så jag behövde rida..

Sent avbokad..ledsen för de förstås men så blev de. Red Iogurte ordentligt sak göra samma sak med Festus. Är rädd at Festus glider med nu…känns bra och de mesta funkar. Då han är en ”vänligare” själ än Iogurte så kanske han luras lite? Får kolla. Iogurte kan ibland bete sig som en shettis hahahahh. Han vill bita mej varje morron jag släpper ut han. Småbitas typ. Sedan är de bra.

Denna vecka Örebro-Karlskoga -Uddevalla. = rätt fullt.