15 feb

05.50 Försöker fika. Huvudvärk,mår lite illa och högt blodtryck,susar i öronen. Fy. Vad händer om natten kan man undra. Gnisslar tänder? Ja troligen…dessutom. Hoppas verkligen de lanar av som de brukar.

Igår en lite tuff dag på så sätt att jag gick ut 7 och kom in 17.30. Hämtade en macka 12 som jag åt i sadelkammare. Det är i de lägena man känner man är 60 år. Det är inte ens kul.För lite mat o dryck och tror jag satt ned 10 min under denna tiden. Nej de måste planeras bort.

”fölisar” och mammor togs in för hovvård. Mockade .Då hann jag rida Iogurte innan. Sedan var jag assist med allt möjligt fram till 12. Hämtade en macka. Red sedan 3 och åkte o handlade,hämta Birk. Stannade vid stallet då jag inte orka gå in o sedan ut igen. Gjorde klart för kvällen och gick in. Lagade lite mat,spelade kort med Birk. Soffan.

Idag är de ett helt gäng träningar i Örebro och behöver åka till Granngården innan.

Fölisar fick stort A i uppförande. Inte mkt hanterade men så duktiga när fötter fixades..