16 feb

05.56 Fikar. Piggare idag.

Igår va de drygt till att börja med. Mockade några boxar och började rida Iogurte. Hade en plan på 4 st. Gick rätt OK. Har ju kommit på att han behöver ut m nosen och svara för skänkeln. Vilken skräll! Vilken nyhet.

Men OK .Red sedan Festus som oxå va rätt bra. Jobbar med före o efter byten. Sedan orka jag inte rida mer. Mådde inte bra. Åt lunch vid 11.30 och åkte sedan mot Örebro. Handlade på Granngård och för att pigga upp köpte jag en Latte med en Espresso i samt en Toscabulle. Hade med en ostmacka och en vatten.

Roliga träningar 14-21.00. Njae inte riktigt. När sista red ,som tur va gick de bra, så gick strömmen. 30 min in på träningen. Becksvart i hela området.

Snacka om att dra ner ridån. Bara o packa sej hemåt. Så ist för ngt sen hem så blev jag ngt tidig. Hemma vid 22.15 ca.

Idag ’r de Karlskoga. Färre o närmare.

Ska idag rida de två som fick semester igår Tarco och Fado.

Behöver städa o ordna inför mitt ”tantläger”. Övernattningar och middag. Har börjat så smått.