13-14 feb

05.48 Fikar. Ja i går vaknade jag i Uddevalla så då blev de inget. Två trevliga träningsdagar som var både trevliga och inspirerande. Resan hem tog längre tid än beräknat…byte i fjällstugor. Så mkt bilar. Världsrekord tror ja.

När jag kom hem vid 17 tiden så stanna jag i stall och tog Iogurte på linan. Aspigg efter andra dagens vila ….skönt, linade i 20 min. Fodrade och kom in.

Te o mackor och katastrofen i Farmen var ett faktum. Niklas åkte ut. Kändes dock lite bättre än väntat. Jag hade väntat mej att han var asbra i husförhör och likaså tjejen men den totala katastrofen på svar på frågor gjorde de som sagt lite lättare.

Idag blir de rida 4 st ,handla o lite hemma. Plus att hovis kommer o ska ta föl.

Resten av veckan är intensiv så de gäller att vara förberedd.

Fick ytterligare domarförfrågan ..från Eskilstuna och Umeå..