8 feb

05.46 Fikar .Red Iogurte igår. Duktig. Har ganska ivrig ridhjälp så de känns som semester. Några av hästarna ska dock säljas och behöver struktureras upp. Bra med lite tävlingsstarter osv.

Nu är vi på mitt jädra problem ett igen. Orka sortera. Gud va jag önskar jag kunde sitta i ett rum? berätta-diskutera-analysera med den klokaste människan om hur jag upplever saker. När jag kommer ut är de ändrat som jag vill ska ändras osv… bara färdigt liksom.

Lat?? ja inte nödvändigtvis mer trött .Inte samma sak. Eller trött?? Totalt utsugen på energi och kraft mentalt.

Gnäller ? Ja de gör jag. Det blir som ett litet steg -att gnälla. Gnäll är ju egentligen kanske man vill men tar sej inte ända fram. Eller?

Nåja lagade lite mat igår.

Bad Birk att klippa mej. Fanns ingen bra sax. Han hitta en trimmer. Jag prova sedan fick han köra. Vet inte hur de ser ut bak och skiter i de ..på ena typ tinningen fick han för kort inställning och blev typ rakad. hahah.

Idag ska jag fixa lite i stall manege och rida nån. Får se på underlaget om man kan ta in fölisar.