25 jan

05.50 Fikar. Ännu en feberfri morron. Härligt. Igår blev de en del gjort.

Fölen kom in,stallet mockat och en massa mat lagat. Inte rida.2 av 3 föl verkade .Den 3 je ville inte ha grimma.

Jag var inte i stallet o ”kunde styra upp” hahahahahahh skoja bara.

Jag lagade min Rattatouille Min Ratta är gjord-denna gång-på rensa kylskåp.

Vitlök, lök fräses i olivolja…kryddor. Denna gång oregano,curry salt o peppar. Kanel kan va bra oxå. lite .Fyll på med tomatpure..vatten…potatis,broccoli,palsternackor,selleri,morötter och vad du nu hittar. Allt i bitar. Fyll på med de du hittar i skafferi. Krossade tomater,skållade tomater,passerade tomater eller vad de nu heter.

Brukar slänga i en grönsaksbuljong. Ibland lägger jag i röda linser när de är 10 min kvar.. Burkbönor blir lite saggigt-har gjort-gör inte igen. Kanske i efterhand. De som får puttra i 30 ca behöver va färska.

Bra o göra när smörgåsdieten dominerat ett tag o man vill ha vitaminer o annat nyttigt

Gjorde köttbullar,köttfärssås och potatismos.Matlådor till andra alltså-

Alla hästar ridna av andra. Jag ska rida Iogurte idag.Ingen planka idag. Får prova i morron.