12 dec

05,10 Fikar. Igår var manegen bokad under dagen vilket gjorde att jag skippade ridningen. Hade 1-2 att rida så de gjorde inte nåt. Idag blir de inget heller för nu väntar Örebro 10.00 för att sedan ta Karlskoga på vägen tillbaka.

Stalltjänst först.

Huset mer o mer beboligt. Hallen klar till 98%. Fattas en dörrlist där jag isolerat. Trappen klar. Julmattor på. Så skönt att rensa . Ska nog rensa i morron igen. Hahahha

Jo idag först bortåt Marieberg Örebro…blir väl nån nyttig mat på vägen till Dammängen….Åt ett lager Paradis i fredags. Har sneglat på askarna på Coop i typ 4 veckor. 59:- Hur billigt!!!

Sedan släpptes hämningarna o jag köpte alltså. Har äntligen beställt klipp/färg tid för mitt hår. Min favvosalong har ingen tid förrän feb så jag får släppa dom.

Tog en oprövad. Fransar…. min fransmännska strular med flytt o grejer o verkar inte vara järresugen på o dra in mej i detta så jag kanske även där får prova nåt nytt. Har i dagsläget 4 fransar på ena och 3 på andra. och en del torkat lim . Så fint. NOT

Bryr jag mej? Egentligen inte. Eller jag tror jag bryr mej mer för min skull än för andras…SER jag piggare ut när jag ser mej i nån spegel så KÄNNER jag mej piggare(troligen) me som nu……..fy faan så grå och urlakad. Kommer ihåg mormor Astas uttryck att man såg ut som ett utsketet äppelmos…. stämmer rätt bra nu.