13 nov

06.00 Fikar. Försökte mej på Ridesum-appen men fattar som vanligt inget.

Får blir sedan. Igår red jag två hästar,förvisad till manegen pga av frusen backe. Red lite lättare än dagen innan . Gick bra.

Ska göra stallet o sedan börja renset på gården. SKa bli skönt och lite spännande t.om.

Alltså Birkir….jag dööör va bra han är. Men de är några riktigt bra så det blir nog tufft in i mål men han behöver inte vinna . Sunny och Elias bort. Sedan Cowboy. Bästa är Birkir-Jaquline,Annika och Lana.

I morron blev de en Hagforstur ist för tävlingen . Kliniken måndag.

Sotning. Vem bestämmer detta?? Jag har grottat ner mej i de. Vem säger att de ska komma?? Lagen?? Fundera. Försäkring??? Om jag vill ha en brasa i en skål på golvet och ha fönstret öppet???FÅR jag inte de i mitt eget hus? Vart går gränsen??