14 nov

6.18 Fikar. Klarat av en mastodont stor disk nu på morron.

Igår en jädrigt bra dag . Gjorde klart stallet o alla ute, klar 8.45, Kl 9 började städet. Gårdsstädandet Big time.

Gamla tvättmaskiner /torktumlare och andra diffusa vitvaror bars ut o ska slängas. Sånt som #man ska se om de funkar” Alla däck ut på gården typ 40 st.. Rensade. Flera kärror fyllda med olika inriktning. Metall-brännbart-bräder mm. Slängde-hittade-flyttade osv…med ett kort lunchande av hästar o folk så höll vi på 9-16,30. Birk bytte däck på min o Lars bil till att börja med. Vi behöver en sådan här dag igen…

Ont i korsrygg och trött så spelade vi lite kort för att förstärka vår umgänges dag. Jag gick sedan ner o fodrade, Lars o Birk köpte pizza oh jag en sallad. Grekisk sallad beställde jag…..åt upp den Ja men den innehöll ananas och inga oliver alls. Vad är de för fel på folk. ??KOmmer ihåg sist, då var de oliver men oxå då ananas. Inte färska paprikor utan inlagda. OCH värst av allt thousand Island dressing.

 tomater gurka gröna paprikor rödlök kalamon- eller kalamataoliver  fetaost (gärna feta original )torkad oregano

Nehej där blir de inte mer sallad.

Idag ska jag rida två och ha stalltjänst. Sedan till Hagfors för lite träningar under dagen utomhus. Sedan hem o fodra.

I morron som sagt klinikbesök.