22+23 sep

05.39 Fikar. Glömde skriva igår. Hade fullt upp med att leta kort på mor som fyllde år 22sep. SKickade en bukett

Inget speciellt har hänt förutom att jag har städat baracken…… Den med alla grejer. Dra åt helvete va grejer o va rörigt. Jobbade med mitt samlarproblem o slängde så mkt. Tänk o ha 30 blandade sidosycken….35 pannband……40 blandade -lite udda ibland halvslitna skydd förutom de du har i stallet…..vojlockar som inte ens passar…..för små med mera med mera men nu jädrar. Ca 40 täcken som ska på tvätt. Det känns inte bra o slänga men jag slängde de som va trasiga.

Red Iogurte tisdag som va asfin. Idag ska jag rida alla. Martin kommer fre-lör och ska rida Iogurte och Festus denna gång.

På söndag kommer en fotograf hit— har bett om de själv spm ska göra nåt projekt. Hon ska inte fota mej utan hästarna.Skräll

Tror jag tar sadelkammaren idag när jag är på G. Behöver verkligen nån slags snickarhjälp. Ska riva en grej i lilla lösdriften. Får strunta i takbygget men man an ta bort en konstig utbyggnad inne i lösdrift så de blir mer plats. Den lösdriften har ju t.om cementplatta så den är rätt OK.