21 sep

05.40 Fikar. Ska gå ut tidigt idag…eller tidigare än vanligt. Inget gymmande. Firar just den delen med en rekordplanka igår 30 minuter. Gött.

Jag ska till Örebro idag och behöver rida de flesta innan avresasamt gärna en dusch. Lunch kan förtäras i bilen ..svårare m duschen.

Gjorde ett fint ryck i köket igår. Blev bra. Bytte gardiner,mattor och tvättade fönster. Handlade till en smörgåstårta. Släkting till Lars fyller jämt.

Gjorde en knäckig äppepaj …underbar med vaniljsås. Fuskade med vanilvisp men den är god som fasen. Åt två portioner för säkerhetsskull.

Idol…… blir så snett när de ex vis som igår är 3 som SKA gå vidare men bara 2 kan väljas. BIRKIR vilken king på att sjunga. Han kanske blir ”räddad” av juryn.

Red Actor och Tarco. Funderar på Sunnertävlingen. Kikade på Tarcos resultat i tdb och han har verkligen inte tävlat mkt. Förra året en start ex vis. Tror han ska få gå en B5 för jag hittar inga MsvA som passar i avstånd eller tid.

När Strömsholmstävlingen är har jag domarkurs. En annan helg är jag i Vallentuna o dömer. Finns nån i nov så de är lite tunt med just dessa klasser. Han har inte startat St Georg och då kan man enl min moral gå B5. Han har heller inte fått 65 plus i MsvA:n

Festus ska antagligen få följa med oxå.

Veteranpoolen hörde av sej. Trodde i min enfald att de var bättre pris men de tar 550:- i timmen.

Idag kommer jag hem 22.30 ca.