24 sep

05.31 Fikar. Igår red jag 4 hästar. Det blir ju nån lite bättre nån lite sämre…..varje gång. Lite beroende på alltmöjligt.

Tarco lite bättre ..han är egentligen riktigt bra. De andra va lite sådär tycker jag. Actor bra (förståss) Hahah

Vi har en gosig Nordis här på lite ridning. Det går fint. Jag o Fernis hjälps åt med honom.

Väldigt svårt att hitta tävling. Mantorp har 3 dagars jättebra meeting. Hörde av mej direkt om uppstallning….som man skulle. Fick inget svar,påminde och fick svar. De är slut redan första kvällen anmälan öppnade. De finns på Mantorpstravet. Fina boxar….mmmmm ska man ha 2 hästar o åka fram o tebax….knöligt som bara den.

Falkenberg…..samma helg. Ja då var man tvungen att betala allt direkt och kan inte få tebax boxavgiften om du av nån anledning stryker dej. Då vet man inte om man törs anmäla dit heller. Alternativet är att åka fram o tebax Mantorp. Ja de kanske man kan?

Idag kommer Martin o har träning. Jag ska rida Festus och Iogurte, Blir sent ikväll så man hinner nog bara sova och jag rider 7 i morron bitti dessutom.

Idol….jag tycker den nya ist för Nikki är rätt jobbig och jag förstår henne inte.Bäst i juryn är Bagge o Kirsti . Hoppas nu att Wildcard går till Birkir bl.a