17 aug

05.36 Fikar. Ut tidigare idag.Ingen planka idag. Snittar på 16 min när jag gör. Ibland 12 min ibland 20 min… Rekordet 26 kanske tas nån dag men inte idag dock.

Igår Red jag Tarco som började kännas lite som vanligt efter trassel med de ena än de andra. Har fortfarande specialsko som skydd mot ett stentramp eller nåt som han inte varit halt av men som jag märkte vid kratsning.

Festus reds och Iogurte och Actor hade vilodag. Iogurte får man ta in en sväng mitt på dagen. Släpps han ut tidigt och det är soligt m insekter får han som panik verkar de som. Vet inte men de verkar så. Kan gå ut igen när han vilat från flygfän. Konstigt medans andra skiter fullständigt i både styngflugor o broms.

Actor har jag märkt sista veckan ,att han ser konstig ut när han får sitt socker. Alltså när han tuggar. Inte kännt nåt vid ridning,kikat i munnen så gott jag kan men de har stört …mej vid ridningen.Att jag tror de är nåt.

Fick en tid på kliniken. Actor kollades förra året och såg lika fin ut i minnen i år. MEN hade typ blåmärke…grejs vid tuggtänder längre in. Inte i närheten av bett eller så. Troligen nåt grenaktigt i hö eller liknande som satt sig på tvären. Ingen fara alltså. Skönt att veta.SÅ nu kan jag mentalt rida som vanligt igen.

Denna veckan är inte o leka med…..speciellt när jag inte nu ätit godis eller kakor på 10 dagar.

Idag Örebro,i morron Karlskoga,tors Hagfors och sedan ett späckat läger fre/lör på hemmaplan.

Tävla söndag. Gäller o fokusera. Skulle behöva visa ett föl på söndag. Fått hjälp med själva springandet på plats men behöver fias innan med försök att få av fölpäls,flätning osv…. vet inte om …

SKa ju sälja Samanthas föl e Freetown. Nån måste säljas.

Tog en timmes promenad m hundar och påse till svamp. Skönt..hitta några.

Har haft natt-ont i ett knä..tror de är nåt som äldre kan ha.EN längre tid. Tänker aldrig på de på dagen Faan så ont efter promenad.