1 juli

06.21 Fikar. Ska strax ut o rida.

Igår ännu en lång dag.Nu när Jocke har semester blir de bökigare…o planera. Hinner inte planera utan mest rädda. Har inte ens hunnit sätta mej in i de som hört av sej ang hjälpa till. Så man kanske får skylla sej själv. Tror de handlar i de fallet om at man är hela tiden på väg både fysiskt o psykiskt.

De är svårt att vara i stunden. Tror de är därför de är så avkopplande o titta på ett TV program som är lagom. De sista dagarna har jag haft lite svårt att lyssna på ljudböcker oxå….tankarna vandrar iväg.

Det är aldrig för sent o ge upp eller??? hahahahahahh

Nej men en sak som är jättekul är att det är många som vill träna. Inspirerande och jag får trevlig feedback. En del annat som man kunde vara utan. Som man givetvis försätter sig själv i.

Idag ska Tarco vet checkas på kliniken. Åker 8 och hoppas /planerar att rida en häst innan för sedan vet jag inte hur jag hinner.

Det s. k lägret kommer iggång i em. Spännande.