20 juni

05.37 Fikar. Sovit bra för första på länge. Gött. Igår gick de så fint att lasta o köra Trischa till Grums. Skönt. Släpptes med Lynx & Samantha.

Åkte hem 8.45 hemåt o red men de blev stressigt för Birk ringde o fråga när vi skulleåka. Han hade tagit fasta på när jag sa han skulle få ett drag som ”pris” för sin stora gädda. Birk sovit hos kompis så han skulle hämtas och fiskebutiken stängde 14….

Red hingste och Tarco. Ska ta ALLA idag på fm. Är lite att jag är mån om bra avslut på hästar. Om nån fått stå utan planering mår jag dåligt. Har passet inte funkat mår jag dåligt tills nästa ridpass.

Så idag blir de alla så tidigt som möjligt.

Vi åkte till fiskebútiken o köpte några ”mkt viktiga” drag o tillbehör. Jag köpte mej ett drag…på REA.

Granngården nästa.

När vi kom hem hjälpte Birk till m utebanan ,harva o sladda. Idag ska staketet tillbaka.

Innan kvällsfodringen så rakade jag Tarco.

Väl inne så blev de en korv stroganoff . 5 portioner. Jag hade kvar av laxen och har så även idag.

Nya ägg lagda på kläckning. Köpte ju några avelsägg dessutom. Varför vet jag inte men lite roligt kanske