18 maj

05.48 Fikar. Igår försökte jag få en massa gjort men gick så där. Tiden räckte inte. Fick ioförsig en del gjort.

Regn och inte fölis ut. Red 3 hästar. In o stekte pannkakor. Åt. Till Molkom o handlade samt hämtade Birk. Planen var han rum…städa Ja han kan städa själv men möblera,torka av grejer,slänga,avyttra grejer osv funkar inte om de ska bli fullt ut. Han var med. Egentligen lika mkt som mej. Inte helt klart då de ska sättas upp 2 grejer men i de mesta. En jobbig grej med storstäd är att alla de grejer man inte ska ha kvar i rummet behöver ju ny stans att vara…..Så nu är de nytt projet ,bli av med allt.

Lagade matlådor av kycklingen samt provade o göra en spenatsoppa. Hade mkt spenat och skulle aldrig hinna äta upp. Smakade ok men inte jättebra.

SVårplanerad vecka. Ska till Kärlkirurg med sidan i magen på fm i morron. Tävlingen närmar sig. De jag inte hann igår var att tänka klart på midsommarpropp…..fastnade. Fölis o mamma kom ut en sväng i kvällningen

Idag Örebro…