16-17 maj

05.43 Fikar. Huvudvärk och regn. Som de ska va. Regn är rätt gött egentligen..beror på vad man ska göra förstås.

Träningshelg i Uddevalla-trevligt som vanligt, avslutades med en tur till Vänersborg där Samanthas 3 åring visades. Jakob och Lovisa gjort ett superjobb . Förvandlat träskdjuret till en skönhet!!! SOm dessutom uppförde sig exemplariskt. Vilket team!!! Lite spänd vid visningen/löshoppningen men de va situationsrelaterat. Var 0.5 poäng fån Diplom men fick selektionssto vilket är nåt om man har 8-8-8- de tre första siffrorna.?!

Avslutades med att äntligen få ut fölis och Samantha. Väder och andra omständigheter gjort att de varit inne. Har ju en dubbelbox med mkt rum att vara i.

Började förstås o regna under de timmarna den va ute.

Nu börjar några späckade veckor. Idag ”hinna allt” dagen. I morron Örebro, onsdag sjukhus, tors ATG men tror jag avbokar Actor och åker bara med en….. Tävla fre-sönd . Innan de packa ,rida osv. MEN egentligen kul grejer så varför gnälla???

Stor gräshage till Samantha vet jag inte om de är nån ide innan de andra brudarna fölar? Hon kommer dra med sig fölis ut och de vill jag inte. Får nog gå i hage nr 1 för nyfödda nåt tag till.