15 maj

06.20 Fikar. Vilken mönsterfölning.

Dagen i sin helhet började inte så kul. Jag hade varit ”snäll” o gjort en gräshhage åt Samantha då jag tyckte synd om henna att stå i lerhagen . Släppte henne där men FAAN….hon fick syn på lösdriften o fick spader. Trodde de kopplats bort lite speciellt med förmån för gräset

Fick ställa där hon gått förut.

När jag sedan sitter o rider Tarco på utebanan kommer Samantha i sken mot lösdriften,de hetsar upp sej tappert och jag ser framför mej hästar intrasslade i repen och skenar ivär. Jag faktiskt slänger in Tarco och skriker efter Birk som är i stallet m hundar. Får till slut tag i henne och Birk avleder uppmärksamheten för de andra. Leder in henne . Ställer henne inne nån timme. Det hon gör är att hon biter i handtaget där de inte är ström o krokar av . Höll på med detta för nåt år sedan och innan vi fick se henne trodde vi de kröp.

Släppte ut i 10 min men de gick inte. Under dagen sattes vaxproppar.

Kollade Masked Singer och hade Paddan på. Sa att Gud va gött om de blir nu och inte 02.

fem i halv 22 la hon sej ..Gick ner o kikade. Benen ute….vilade och klämde ut resten. 22.30 hade den bajsat,diat och efterbörd gått. Vilket jädra flyt.Fattar de inte

Jag mjölkade ur nån deciliter och gav det hungriga fölet som gick o gnäggade efter tutten. Sedan fixade hon själv. Ja de blev ett sto. Vet inte om Funkytown passar….

Jag red Tarco som sagt och han gick fint. Även hingsten. Idag blir de några innan Uddevalla resan.

21.30
21.45