14 maj

05.50 Fikar. Då va de dags o pytsa in betalning till Grevagården. Som en böteslapp men ändå inte .Dryga 5000 kostar kalaset. De gäller o ligga i och jobba. Huga

MEN de ska bli kul och få se de som en minisemester. Tarco ska starta MsvA en per dag och för Iogurte fanns de bara klasser fredag och de blev 2 st. Så Iogurte får se de som en del i hans utbildning at vara på meeting. De är lite ”stor” känsla på Grevagården med mkt banor och grejer så de blir nog bra. Jag bokade elplats till mej och får då bo i lastbilen.

Har troligen ingen som vill/kan följa med men man får försöka klara sig själv.

Proppen till Midsommar bör göras idag typ…eller helgen för de finns väl ingen personal iallafall . Verkar som de släppt och då kan vi köra på som vanligt kanske.

Mkt som händer nu. Typiskt att min 2 dagars i Uddevalla sammanfaller med ev fölning och mina kläckningar av ägg. Hahahhaha Kanske är bäst jag är borta ioförsig.

Igår red jag Iogurte och han är verkligen begåvad. Han har så lätt för de mesta men behöver som de flesta ridas fram till ett bra stöd. Hingsten så mkt bättre nu .

Actor kollade jag på lina. Fortfarande ojämn. GAHHHHHHH